Som man kan se på vores tracking, snegler et langt spor af deltagere sig mod nord, forbi Møns klint og Køge Bugt, mod København – en etape på 82 sømil. Ringen er snart sluttet, for et Quantum Danmark Rundt Singlehand som har budt på lidt af hvert. Det har været sejlads i begge yderpunkter, rent vejrmæssigt, og mange deltagere er faldet fra. I en sejlads som denne er det dog forventelig med et vist frafald – i de fleste tilfælde er det udtryk for sund dømmekraft, når en deltager vælger at trække stikket.

Personlig udfordring – og kapsejlads

QDRS er altså primært en personlig udfordring, men det er også en kapsejlads. Og kigger man på resultaterne, nu hvor sejladsen trækker mod enden, så kan man se at der er to sejlere som kæmper om overall sejren: Jan Møller (Aphrodite 101 “Chelsea”) og Stig Wittrup (First 40 “My Way”). Førstnævnte er fra klasse “Slow”, sidstnævnte fra klasse “Fast”. De ligger á point lige nu, og den etape de er i gang med lige nu, vil afgøre. Som trackingen viser, er de to først i feltet, så det kunne godt ligne en delt overall-sejr. Tredjepladsen deles ligeledes af en båd fra klasse “Slow” (Tage Danielsen, Maxi 999 “Triton”), og en fra klasse “Fast” (Thomas Becker, Dynamic 43 “Rasmus”).

Søndag aften er der festmiddag og premieuddeling i Skovshoved.