Billede: Vinder efter finregning, med fire deltagere á point: Tage Danielsen (Maxi 999 “Triton”).

OBS: Opdateret mandag 10.07, med rettelser.

Alle deltagere er nu i mål i Skovshoved – og først af alt er det på sin plads med et stort til lykke til alle 28 startende. Både dem, der af forskellige årsager blev nødt til at udgå undervejs, og dem der nåede hele vejen rundt. Det var en stor opgave alene at nå startstregen, og en rigtig stor mundfuld at sejle mod Skagen på første etape, i det voldsomme vejr. Senere var let vind eller endda lange perioder med vindstille en udfordring, som fik flere til at opgive. Ud af de 28 startende er kun 10 deltagere noteret som fuldført på alle etaper. Quantum Danmark Rundt er ikke en nem sejlads at gennemføre – men det skal den hellere ikke være.

Resultater – med indbyggede begrænsninger

Nedenfor er er resultatlisten sat op som en simpel oversigt – rettet nat til mandag, efter at Jufoso og Wilde Perle har fået tidsstraf for at sejle i trafiksepareringen ved Falsterbo – og efter at en ankomst-tid måtte rettes. En fuldstændig resultatliste med sejltider, point for hver etape osv. findes her. Det skal også nævnes, at handicap-udregninger i en sejlads som denne har begrænset præcision, og det gælder især overall-resultaterne. Vi er nødt til at sammenligne meget forskellige både, som har sejlet i forskellige forhold på forskellige tidspunkter.

Som man kan se, er de fire første overall endt på samme point. Tage Danielsen (Maxi 999 “Triton”) vinder, eftersom han havde 2 førstepladser på de forskellige etaper og Stig Wittrup og Jan Møller havde hver 1 førsteplads

Den endelige resultatliste for QDRS 2017 ser sådan her ud:

Klasse “Slow”:

1: Jan Møller, Aphrodite 101 “Chelsea”, 11 p.

1: Tage Danielsen, Maxi 999 “Triton”, 11 p.

3: Piotr Parzy, Banner 34 “Hadron”, 14 p.

4: Wladyslaw Chmielewski, Beneteau First 27,7 “Buena”, 18 p.

5: Jacob Handrup, B-31 “Keneu”, 21 p.

 

Klasse “Medium”:

1: Sven Møller, Seascape 27 “Vera”, 9 p.

1: Karlheinz Müller, Seascape 27 “Wilde Perle”, 9 p.

 

Klasse “Fast”:

1: Stig Wittrup, First 40 “My Way”, 7 p.

2: Thomas Becker, Dynamic 43 “Rassmus”, 10 p.

3: Dirk Eggers, Bavaria 38 Match “Jufosa”, 13 p.

 

Overall:

1: Tage Danielsen, Maxi 999 “Triton”, 22 p

1: Stig Wittrup, First 40 “My Way”, 22 p.

1: Jan Møller, Aphrodite 101 “Chelsea”, 22 p.

1: Thomas Becker, Dynamic 43 “Rassmus”, 22 p.

5: Karlheinz Müller, Seascape 27 “Wilde Perle”, 27 p.

6: Piotr Parzy, Banner 34 “Hadron”, 28 p.

7: Sven Møller, Seascape 27 “Vera”, 32 p.

8: Dirk Eggers, Bavaria 38 Match “Jufosa”, 36 p.

9: Wladyslaw Chmielewski, Beneteau First 27,7 “Buena”, 40 p.

10: Jacob Handrup, B-31 “Keneu”, 48 p.

Søndag aften kl. 20 er der festmiddag og premieuddeling i Skovshoved