Sponsorer

QUANTUM Sails er som navnesponsor den direkte årsag til at eventen kan afholdes.

Quantum Sail Design Group er den næststørste sejlmager på verdensplan. Men væksten og størrelsen er ikke et mål i sig selv. Uden et unikt produkt i en anstændig kvalitet, er det hele intet værd. Quantum Sail Design Group ofrer de ressourcer der skal til for at levere det sejl som er en tand bedre. Fra sejlloftet på Amager, som er Københavns største sejlloft, servicerer vi de danske sejlere med rådgivning, reparationer og fremstilling af nye sejl.

Jan Hansen fra QUANTUM Sails har støttet sejladsen fra dag ét og deltager selv i sin 45’ offshore racer.

Pantaenius bådforsikring har gennem deres sponsorat sikret at alle deltagere får de bedste muligheder for at gøre dem selv og deres båd klar til den store udfordring “QUANTUM  Danmark Rundt Singlehand” er.

Sponsoratet er endvidere med til at sikre at der er et særdeles højt sikkerheds niveau under hele sejladsen, ved at dedikere sponsor midler til det sikkerheds team der døgnet rundt sidder på vagt for at overvåge sejladsen og deltagerne.

Pantaenius er en af de førende specialister inden for lystfartøjsforsikring og kan tilbyde optimal dækning for din båd, dig som ejer og en evt. hyret besætning

Vi har udviklet specielle forsikringsløsninger, der dækker risici i forbindelse med aktiviteter ved båden og vandsport. Det finder du ikke andre steder på markedet.

Partners

Deltager sponsorer

Havne sponsorer – Assens